Vad är oddsen att en av Julias bästa vänner är kusin med en av Jims bästa vänner? Vi vet, det är helt sjukt!

Det finns igen bättre duo till detta hedersuppdrag än kusinerna Svahn.

FRIDA SVAHN

Tjejen med många järn i elden, bollar i luften och en multitasker som tamefan gjort allt. Hon är militären som tjänstegjort i Afganistan och Kenya, make up artisten som sminkat modeller och kändisar, mamman som utbildat sig till sjuksköterska och nu med ett jobb på akuten. Förutom allt detta är hon en fantastisk vän och en fena på att sjunga och showa, jag känner fan ingen som inte blir glad av den dansande svanen. 

Tillsammans har tjejerna rest till Frankrike, Köpenhamn och Australien. Minneslistan kan göras lååååång och innehåller en hel del tok och ståhej. Brudens första minne med lill svanen är dock när hon försökte lura henne att det fanns en godisaffär under hennes hus i Borgåsund, detta gick bruden självklart på!

Detta är brudens absolut älsta vän (best friends since 1996)

 

KRISTIAN SVAHN

Grabben med passion för matlagning som är tvåfaldig deltagare i Sveriges mästerkock. Som ägare av Västerås catering och restaurangen Ångan jagar han dagligen drömmen om att fylla Västeråsarnas bukar med vällagad mat. Den finska stål-svahnen dryper av SISU och håller huvudet kallt i de flesta lägen (förutom vid de återkommande vinterbaden då han aldrig tycks bli kall). 

Tillsammans med brudgummen har han genomlidit flera crossfittävlingar, sprungit lopp, bilat genom Europa, cyklat mälaren runt och bestigit berg efter berg efter berg...Trots att många av deras äventyr varit fysiskt prövande har Kristian alltid varit den sista att tappa humöret. Detta kan bero på att han härdats av att cykla från Västerås till Kebnekaise på en enväxlad tandemcykel (!). Eller kan det bero på hans bakgrund inom teater, att han helt enkelt är en jävel på att låtsas. Hursomhelst är Kristian en glad jäkel med glimten i ögat som alltid har något skämt i rockärmen.